Tilmeld dig her

Vi deler ikke din emailadresse med andre

Persondatapolitik

Vi passer på dine oplysninger...


Feline Holidays' persondatasikkerhed
 
Tryghed
Det er vigtigt for os, at du er tryg som kunde. Derfor ønsker vi, at du hurtigt og nemt har adgang til vor persondatasikkerhed. Nedenfor kan du læse om, hvorledes vi behandler dine oplysninger i forbindelse med en bestilling af feriebolig på vore portaler.

 

Hvis der er noget, du er i tvivl om, er du altid velkommen til at sende en e-mail dataansvarlig@feline.dk.

 

Behandling af dine personlige oplysninger
I forbindelse med feriebolig-bookingen beder vi dig afgive nogle almindelige personoplysninger, der er nødvendige for afviklingen af din booking. I nogle tilfælde skal betale med kreditkort – eller afgive dine kreditkortoplysninger som sikkerhed for bookingen i forbindelse med booking af ophold på hoteller.

 

Alle disse oplysninger anvendes udelukkende til afviklingen af din booking. Oplysninger sendes via en sikker krypteret SSL linie, således at oplysningerne ikke kan falde i forkerte hænder. Alle modtagne oplysninger behandles fortroligt og opbevares sikkert i vor database, som er sikret med firewall m.v. Dine personlige oplysninger opbevares hos os, indtil du ønsker at få dem slettet.

 

Kreditkortoplysninger opbevares i krypteret form, og slettes automatisk 14 dage efter feriens afslutning.

 

Oplysningerne videregives udelukkende til det aktuelle overnatningssted, som kun må anvende oplysningerne til afvikling af din booking, og forpligter sig til at behandle og opbevare oplysningerne fortroligt.

 

Din e-mail-adresse
Din e-mail-adresse anvendes ikke i markedsføringsøjemed – med mindre du giver dit udtrykkelige samtykke hertil (jf. nedenfor).

 

Indsigt – sletning af personlige oplysninger
Jvf. Persondataloven har du ret til indsigt i de oplysninger, vi har registreret om dig, ligesom du kan bede om sletning af oplysningerne. Ønsker du indsigt – eller ønsker du oplysningerne slettet bedes du blot kontakte vor dataansvarlige.

 

Cookies
Når du anvender vores website, indsættes der en cookie på din harddisk. En cookie er en lille stump uskadelig tekst, som kan lagre oplysninger om en brugers adfærd på et site.

 

En cookie indeholder udelukkende tekniske informationer og kan ikke bevirke, at din computer får virus. Cookies optager næsten ingen plads på din computer. Derudover er de gemte informationer kun synlige på de websider, hvor den bestemte cookie er bliver oprettet. Andre websider kan ikke se denne information. Derfor kan vi heller ikke se cookies fra andre portaler.

 

Der findes 2 typer cookies:

1.En sessioncookie. Med en sessioncookie kan vi kortfristet gemme information for dig. Dette er en fordel, når du ønsker at oprette en virtuel indkøbskurv. En sessioncookie forsvinder efter dit besøg.

 
2.En permanentcookie gemmes som en tekststreng på din harddisk. På den måde kan vi kende din computer, næste gang du besøger vores side.

 
Ønsker du ikke at gøre brug af denne service, kan du indstille din browser til at afvise cookies, eller du kan slette dine cookies ved at redigere i dine internetindstillinger. Dette anbefales dog ikke da det har den konsekvens at nogle funktioner, som huskesedlen, ikke vil virke.

 

Du kan dog stadig godt benytte vores site og gennemføre en booking selvom cookies er slået fra.

 

Oplysninger, som automatisk indsamles
Når du besøger vore internetsider gemmes af organisatoriske og tekniske årsager følgende data: navnet på de kaldte sider, navnet på den anvendte browser og driftssystemet, dato og tidspunktet for tilgangen, anvendte søgemaskiner, navnet på downloadede data og deres IP-adresse.

 

Vi anvender udelukkende disse tekniske data anonymt og kun til statistiske formål for at optimere vores online-”præstation” og for at gøre vore internet-tilbud endnu mere attraktive. Disse anonyme data tillader ingen tilbagegriben på personfølsomme oplysninger, der opbevares på sikrede systemer. Dine personfølsomme oplysninger er altså altid sikret hos os.

 

Google Analytics
Vi anvender Google Analytics for at øge vores viden om vore brugeres forbrugsmønstre. Google Analytics bruges derudover til at få informationer omkring følgende:

 

•Besøgsantal
•De mest søgte objekter
•Brugernes geografiske baggrund
•De mest besøgte sider
 

Nyhedsbreve fra Feline Holidays A/S
Du kan tilmelde dig nyhedstjenesten FelineClub med din mail-adresse. FelineClub sender dig periodisk spændende aktuelle ferietilbud i Danmark og Europa. Abonnenter modtager nyhedsbrevet ca. en gang om måneden. Som abonnent på nyhedsbrevet kan du til enhver tid afmelde sig tjenesten via et link i nyhedsbrevet. Afmelding foregår via din medlemsside i FelineClub.

 

Du modtager ingen nyhedsmails fra FelineClub, med mindre du udtrykkeligt har givet samtykke hertil. Af hensyn til markedsføringen gennemfører Feline analyser af nyhedsbrevene til FelineClubs medlemmer. Alle oplysninger behandles fortroligt.

 

Dataansvarlig
Husk du kan altid sende en mail vedr. datasikkerhed til vores data-ansvarlige på mail-adressen:
dataansvarlig@feline.dk
 

Feline Holidays A/S - Nygade 8, 2. - 7400 Herning - Danmark - Telefonnr.: +45 8724 2251 - E-mail: info@feline.dk - CVR nr.: 26347688